Fysio&Zo Aarle-Rixtel

Specialist in bewegen

Oefentherapie Cesar Helmond

Twijfelt u of u beter naar de fysiotherapeut of naar de oefentherapeut kunt gaan? Wij willen u graag adviseren wat voor u persoonlijk de beste keuze is. 

Wat is oefentherapie?

Oefentherapie Cesar is een paramedische behandelmethode, gespecialiseerd in houding en beweging. De oefentherapeut Cesar maakt u bewust van uw houding en beweging in relatie tot uw klachten. Pijn, krachtsverlies en stijfheid beïnvloeden uw dagelijks leven. Daardoor gaat u anders bewegen , anders ademen. Zo raken de spieren uit balans. Iemand die zijn lichaam niet goed gebruikt of belast, al dan niet ten gevolge van een aandoening, loopt een sterk verhoogde kans op klachten of het in stand houden van klachten aan het bewegingsapparaat.

De oefentherapeut is een allround bewegingscoach, die de cliënt /patiënt traint in het toepassen van de beste manier van bewegen bij zijn/haar dagelijks voorkomende activiteiten. De behandeling wordt afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen. We werken zowel curatief als preventief.
Wij kijken naar de totaliteit. Dat betekent dat u oefeningen en houdings-en bewegingsadviezen krijgt die geïntegreerd kunnen worden in uw dagelijkse activiteiten, thuis en op het werk.

Oefentherapeuten Cesar behandelen zowel kinderen, volwassenen als senioren. Oefentherapie Cesar wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. 

Voor een behandeling heeft u geen verwijzing nodig van huisarts of specialist, u kunt  gebruik maken van Directe Toegankelijkheid.

Contactinformatie
Op deze website oefentherapiecesar is meer informatie over Cesartherapie te vinden. Wij werken samen met Carien van der Straten en Dorothée Talsma, zij zijn oefentherapeut in Helmond bij 'oefentherapie Helmond' en wij verwijzen met regelmaat naar elkaar toe door. U kunt Carien en Dorothée ook bellen op telefoonnummer 0492-545222

Contact opnemen met de fysiotherapeut

 
 
Bedankt dat u contact heft opgenomen met Fysio&Zo. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.