top of page

Sport- en Ontspanningsmassage

Sportmassage is een stevige massage die op de spieren is gericht en heeft als doel de doorbloeding van de spieren te verbeteren en daardoor de afvalstoffen sneller uit het spierweefsel af te voeren. Sportmassage is niet alleen bedoeld voor sporters om voor of na het sporten te ondergaan. Ook iedereen die wel eens last heeft van bijvoorbeeld een vastzittende nek en/of schouders kan hier baat bij hebben.

Ontspanningsmassage is een rustige massage die gericht is op het tot rust brengen van lichaam en geest. Het is een therapeutische massage om spieren te stimuleren, te activeren, te doorbloeden en te ontspannen om de gezondheid te bevorderen. Het is een prettige ondersteuning om je te ontdoen van stressklachten, depressieve gevoelens of om jezelf gewoon eens te laten verwennen.

Sjoerd van Rijn is hiervoor elke dinsdagavond aanwezig op onze locatie in Aarle-Rixtel. Het tarief voor een half uur is €25,-. Wilt u een afspraak maken of heeft u nog vragen dan kunt bellen naar 0492 - 38 12 88, ons een mail sturen of het contactformulier invullen.

bottom of page