Fysio&Zo Aarle-Rixtel

Specialist in bewegen

Sport- en Ontspanningsmassage

Naast Sport- en ontspanningsmassage hebben wij ook nog andere samenwerkingen, waarvan een deel binnen onze praktijk.

VitaNons

Manon is geregistreerd sportmasseur en aangesloten bij het Nederlands Genootschap van Sportmassage. Zij is ook verbonden aan Stichting Sportmassageteam Brabant. Ook is zij geschoold om ontspannings- en haptische massages te geven. U kunt haar vinden op facebook, maar u kunt ook bellen of whatsappen naar 06-44636917

VitaNons mag weer masseren!  

Ik en mijn collega’s mogen weer aan de slagen. Volgers van VitaNons wisten het al, sinds 11 mei mag ik jullie weer masseren. En dat wordt met enthousiasme ontvangen door jullie! De weken waarin je minder of anders hebt kunnen sporten, veel thuis heb moeten werken, minder aanraking hebt gehad, stress hebt ervaren: dat voel je wel in je lijf! Is de spanning ook voelbaar voor jou? Maak dan een afspraak een ontspannende massage of haptische massage.

Speciaal bij VitaNons!

De haptische massage is een vorm van masseren waarin ik gespecialiseerd ben. Een haptische massage is een massage die uitgaat ‘van aanraken met gevoel’. Mijn handen op het lijf van de cliënt creëren een reactie, zowel bij de cliënt als bij mij. Vanuit die reactie gaan mijn handen masseren; soms langzamer, dan weer sneller, soms intensiever en dan weer zacht. De massage-techniek is ondersteunend aan de aanraking, het is mijn gevoel wat me ingeeft wat voor de cliënt op dat moment nodig is. Een haptische massage geeft je gevoel in je lijf terug. Want een ‘goede’ aanraking geeft je het gevoel dat je er mag zijn, een gevoel van bevestiging. En dat is ontzettend wenselijk in deze tijd.

VitaNons is mijn praktijk waarin ik massages aanbied gericht op vitaliteit en ontspanning. In ons drukke en hectisch bestaan zijn momenten van rust meer en meer waardevol.

Shavo Massage

De naam Shavo Massage komt van mijn volledige naam, het is dus geen aparte massage vorm, hoewel ik mijn massages inmiddels Shavo Massages noem in plaats van 'ontspanning of sport massage'. Door de jaren heen en dankzij de ervaring die ik inmiddels heb opgedaan kan ik wel zeggen dat ik mijn eigen massage stijl heb ontwikkeld!

Simone - Shavo Massage