Fysio&Zo Aarle-Rixtel

Specialist in bewegen

Wandelgroep

Wandelen is geschikt voor iedereen die gezonder wil worden en zijn conditie wil verbeteren. Wij willen binnenkort beginnen met een wandelgroep. Het uitgangspunt van onze fysiotherapie wandelgroep is dat iedereen kan deelnemen aan het wandelen. Het wandelen kan worden afgewisseld met het doen van oefeningen, afgestemd op de groep. Wat wij ook belangrijk vinden is dat we samen buiten zijn. Na afloop is er de mogelijkheid om nog koffie en thee te drinken om uit te rusten en na te praten.

Wanneer deze groep gaat starten is afhankelijk van wanneer er afdoende aanmeldingen zijn. Het is niet nodig om patiƫnt te zijn in onze praktijk. We willen vooral sportief met elkaar bezig zijn. De groep zal onder begeleiding van een fysiotherapeut zijn, en zolang als we bezig zijn kunt u natuurlijk alles vragen over het bewegingsapparaat!

Heb je intresse, of wil je meer weten? Dan kun je contact opnemen via de mail of ons bellen op 0492-381288. We zijn telefonisch te bereiken op maandag, woensdag en vrijdag tussen 08.30 en 12.30. U kunt natuurlijk altijd de voicemail inspreken en dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

Heeft u interesse in onze wandelgroep? 

 
 
Bedankt voor het invullen van het contactformulier!
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.