Fysio&Zo Aarle-Rixtel

Specialist in bewegen

Wandelgroep

We hebben de wandelgroep even stopgezet in verband met de regels rondom het coronavirus. We houden jullie op de hoogte!

Wandelen is geschikt voor iedereen die gezonder wil worden en zijn conditie wil verbeteren. Wij gaan elke maandag van 13.30 tot 14.30 wandelen. Het uitgangspunt van onze wandelgroep is dat iedereen kan deelnemen aan het wandelen. Wat wij ook belangrijk vinden is dat we samen buiten zijn. Na afloop is er de mogelijkheid om nog koffie en thee te drinken om uit te rusten en na te praten.

Wanneer een volgende groep gaat starten is afhankelijk van wanneer er voldoende aanmeldingen zijn. (Dit zal waarschijnlijk woensdagochtend worden. Het is niet nodig om patiĆ«nt te zijn in onze praktijk. We willen vooral sportief met elkaar bezig zijn. De groep zal onder begeleiding van een fysiotherapeut zijn, en zolang als we bezig zijn kunt u natuurlijk alles vragen over het bewegingsapparaat!

Heeft u interesse, of wilt u meer weten? Dan kunt u contact opnemen via de mail of ons bellen op 0492-381288. We zijn telefonisch te bereiken op maandag, woensdag en vrijdag tussen 08.30 en 12.30. U kunt natuurlijk altijd de voicemail inspreken en dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

We willen de wandelgroepen gratis houden, op een eigen bijdrage voor de koffie en thee na! 

Aanmeldformulier Wandelgroep - Maandag 13.30 tot 14.30

Bedankt voor het invullen van het contactformulier! We nemen binnen 2 werkdagen contact op.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.