Fysio&Zo Aarle-Rixtel

Specialist in bewegen

Samenwerkingen 

Rondom Mama

Olga Landheer

Olga Landheer geeft bij ons in de praktijk op maandag, dinsdag en vrijdag yogales. Wil je meer informatie? Klik op de afbeelding links.


VitaNons

Manon van Rossum - van Bussel

Elke vrijdagmiddagmiddag en avond is Manon van Rossum bij ons in de praktijk in Aarle-Rixtel te vinden. Wil je meer informatie? 
Klik op de afbeelding links.

Shavo Massage 

Simone van Oorschot

Simone is met enige regelmaat op woensdag bij ons in de praktijk in Aarle-Rixtel te vinden. Wil je meer informatie? Klik op de afbeelding links.

Flow Laarbeek Psychosociale Hulpverlening

Marie-Louise Magis

Wij werken met regelmaat samen met Flow om verder te kunnen kijken dan alleen lichamelijke problematiek. Wil je meer informatie over wat zij voor je kan betekenen? Klik op de afbeelding links.

Oefentherapie Cesar van der Straten (Helmond)

Carien van der Straten en Dorothée Talsma

Wij hebben een goed samenwerkingsverband met Carien en Dorothée en maken dankbaar gebruik van hun expertise op het gebied van houding.  Wil je meer informatie over wat zij voor je kunnen betekenen? Klik op de afbeelding links.

Reflexologie en Massages

Wieneke Prinsen

Bij Wieneke kun je terecht voor massages, workshops en reflexologie.   Wil je meer informatie over wat zij voor je kan betekenen? Klik op de afbeelding links.

Praktijk Meddens

Isabelle Meddens

Isabelle is gespecialiseerd in een veelvoud aan problematiek en werkt op een creatieve manier aan jouw doelen. Wil je meer informatie over wat zij voor je kan betekenen? Klik op de afbeelding links.