top of page

Samenwerkingen

Logo KNGF

Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie

Al onze fysiotherapeuten zijn aangesloten bij het KNGF. Hiermee garanderen wij kwaliteit van onze therapeuten. Wilt u meer weten over het KNGF? Dan kunt u op de afbeelding klikken.

Logo NVMT

Nederlandse Vereniging Manuele Therapie

De manueel therapeuten zijn georganiseerd in de Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT). Onze collega Lorraine is hier aangesloten als Manueeltherapeut en Kinder-Manueeltherapeut

Logo SNZON

Schouder Netwerk Zuid Oost Nederland

Onze schouderspecialist Lorraine is aangesloten bij SchouderNetwerk Zuidoost Nederland. Binnen dit netwerk worden de nieuwste inzichten en behandelstrategieën rondom de schouder behandeld. Wilt u meer informatie over dit netwerk? Dan klikt u op de afbeelding.

Logo Chronisch ZorgNet

Bewegen en Leefstijl

Onze collega Lorraine is aangesloten bij het Chronisch ZorgNet, waar Bewegen en Leefstijl bij een chronische aandoening centraal staat.

Wilt u meer informatie? Klik op de afbeelding.

Logo OneSwitch

Lorraine en Sarah hebben de opleiding tot Ruitervitaal Coach gevolgd bij OneSwitch. Wilt u meer weten over OneSwitch, klik dan op de afbeelding.

Logo Netwerk Chronische Pijn

Dorothée is aangesloten bij het Netwerk Chronische Pijn. Dit is een landelijk samenwerkingsverband van Oefentherapeuten, waarvan de leden zijn geschoold in de behandeling en begeleiding van mensen met chronische pijn. Wilt u meer informatie? Klik op de afbeelding.

Logo Platform Psychosomatische Oefentherapie

Platform Psychosomatische Oefentherapie

Het Platform Psychosomatische Oefentherapie is onderdeel van de VvOCM en biedt een specifiek platform binnen de beroepsvereniging voor alle kwaliteitsgeregistreerde Psychosomatisch Oefentherapeuten (en Psychosomatisch Oefentherapeuten in opleiding). Het Platform Psychosomatische Oefentherapie maakt zich sterk voor de belangen van de Psychosomatisch Oefentherapeut binnen het werkveld en bij de verzekeraars. Verder biedt ook mogelijkheden tot (bij)scholing en houdt de achterban op de hoogte van alle ontwikkelingen die spelen. Daarnaast werkt het platform samen met de beroepsvereniging van Psychosomatisch Fysiotherapeuten (NFP).

Logo Netwerk Slaapoefentherapie

Slaapoefentherapie is gebaseerd op recente wetenschappelijke inzichten en heeft een praktische, voor u goed toepasbare aanpak. Slaapoefentherapeuten Cesar & Mensendieck zijn hier speciaal voor bijgeschoold en leren non-stop verder op basis van recente inzichten en nieuwe wetenschappelijke publicaties. Klik op de afbeelding voor meer informatie.

bottom of page