top of page

Praktijkinformatie

Op deze pagina kunt u links naar algemene informatie terugvinden. Meer informatie over uw eerste afspraak vindt u hier. U kunt even een kijkje nemen op onze teampagina, bij onze specialisaties op het gebied van fysiotherapie en oefentherapie of op het gebied van sport en bewegenKijk ook eens bij ons extra aanbod

Ook kunt u hier informatie terugvinden over:

Financiën

Huisregels

Privacyreglement

Kwaliteit

Persoonlijke, patiëntgerichte zorg is voor ons het mooiste aspect binnen ons vak. Wij kijken naar de persoon achter de klachten, in plaats van alleen naar hetgeen waar een patiënt voor binnen komt.

Wij verzamelen data voor zowel de Landelijke Database Fysiotherapie en Landelijke Database Oefentherapie. Een behandeling (gespecialiseerde) fysiotherapie duurt bij ons altijd 20-30 minuten, inclusief administratieve tijd.

Onze locatie

Ontwikkeling

Fysio&Zo was sinds juli 2011 gevestigd aan de Kouwenberg in Aarle-Rixtel. Na een verhuizing in juni 2021 is de praktijk nu gevestigd aan de Molenstraat 9A. 

Aanvankelijk is de praktijk begonnen als fysiotherapiepraktijk, maar door samenwerking aan te gaan met andere disciplines al snel uitgegroeid tot een klein gezondheidscentrum.

Door korte lijnen is er een goede en snelle samenwerking mogelijk tussen de verschillende disciplines binnen ons gezondheidscentrum.

Wij zijn maandag, woensdag en vrijdag ochtend van 08.30 tot 12.30 telefonisch bereikbaar op 0492 - 38 12 88

Indien wij niet op (kunnen) nemen kunt u een boodschap achterlaten op het antwoordapparaat. U kunt ons ook via de mail bereiken

Hoofdlocatie Aarle-Rixtel

Buitenaanzicht pand Gezondheidscentrum Fysio&Zo

Fysio&Zo Aarle-Rixtel heeft meerdere behandelruimtes, een comfortabele wachtruimte met koffieruimte, een oefenzaal en een spreekkamer. Parkeren kunt u bij ons voor de deur. Kijk hier om een indruk te krijgen van de praktijk.

Met onze therapeuten en met onze andere disciplines staan wij klaar voor u.

bottom of page