Algemene fysiotherapie

De algemene fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. Wij helpen mensen die in het dagelijks leven niet goed kunnen functioneren. Een algemeen fysiotherapeut richt zich niet alleen op het genezen van aandoeningen en ziekten.

Wij richten ons ook op het verminderen van de bewegingsbeperkingen die het gevolg zijn van een aandoening of ziekte. Een fysiotherapeut helpt om de kwaliteit van bewegen én leven te verbeteren. Ook proberen wij arbeidsverzuim terug te dringen als uw klachten u beperken in uw werkzaamheden.

Kortom: De fysiotherapeut is specialist van het bewegingsapparaat!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u het formulier op deze pagina invullen, een e-mail sturen of bellen naar 0492-381288.

Wegens het overlijden van haar man is onze collega Jeanne tot nader order niet aan het werk. Haar collega's Lorraine en Sophie werken extra tot zij weer aan het werk is en voor bekkenklachten helpen wij u om een passende oplossing te vinden. 

Lorraine McNab

Jeanne Strijbosch

Sophie Delemarre

Neem contact met ons op

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt! Je bericht is verzonden. Wij nemen binnenkort contact met u op.

Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen een plekje voor u te hebben!

0