Fysio&Zo Aarle-Rixtel

Specialist in bewegen

Sportfysiotherapie

Vanwege het Coronavirus is het nu ook mogelijk om adviezen en oefeningen te krijgen via een online afspraak. Wilt u hierover meer informatie? Dan kunt u het formulier rechts invullen.


Team Fysio&Zo

Wat kan de sportfysiotherapeut voor u betekenen?
Heeft u een sportblessure opgelopen, of wordt u door een blessure belemmerd om te sporten? Dan is sportfysiotherapie of sportrevalidatie geschikt voor u.

Onze Sportfysiotherapeuten Lorraine en Sophie kijken samen met u op welk niveau u uw sport beoefent.

Wij kunnen u helpen ervoor te zorgen dat het evenwicht tussen de belasting en belastbaarheid in uw sportactiviteit weer in evenwicht komen.

Dit is natuurlijk anders voor een topvoetballer dan voor iemand die eenmaal per week een partijtje tennist. De sportfysiotherapeut houdt daar allemaal rekening mee.

U wordt getraind tot u weer belastbaar bent op het niveau waarop u uw sport uitoefent – en liefst nog iets verder. Actieve oefeningen vormen een belangrijk onderdeel van uw revalidatie. Ook als de belasting van uw dagelijkse werkzaamheden een probleem is, kan sportfysiotherapie uw belastbaarheid verhogen.

Uw sportfysiotherapeut kan ddesgewenst ook een sportanalyse afnemen

Neem contact op

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.
Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen een plekje voor u te hebben! 

Core-Stability

Op maandagavond wordt er  bij HAC, Helmondse Atletiek Club, een speciale training verzorgd door onze sportfysiotherapeut gericht op core stability gecombineerd met loopscholing en een korte duurloop. Voor meer informatie hierover kunt u bij onze praktijk terecht.

Looptraining en loopanalyse

Lorraine McNab is naast sportfysiotherapeut ook Basis Looptrainer 3 via de Atletiek Unie.

Hierdoor kunnen we individuele loopproblemen beoordelen en een op maat gemaakt advies en trainingsschema uitbrengen, gericht op return-to-run.

Ruitersport

Sophie Delemarre is een van de weinig fysiotherapeuten in Nederland met een specialisatie in de ruitersport. Zij kan u helpen in het ontdekken wat uw talenten en eventuele verbeterpunten in het rijden zijn. Dit kan door middel van een eenmalig consult, een individueel persoonlijk traject gericht op uw doelen of een groepstraining ruiterfitness.