top of page

Manueel therapie

Manueel therapie wordt voornamelijk toegepast bij klachten aan de wervelkolom. Ook kan een manueel therapeut u helpen als u klachten heeft in de gewrichten van uw armen en benen. Lorraine werkt alleen nog maar als sport- en (kinder-)manueel therapeut, dus houd hierbij rekening met uw verzekering.

De manueel therapeut probeert met specifieke mobilisatietechnieken de beweeglijkheid van de gewrichten te verbeteren. Onze collega Lorraine heeft jarenlange ervaring als manueel therapeut. Daarnaast werkt zij ook als kinder-manueeltherapeut.

De bekendste techniek, het ‘kraken’, geeft vaak direct goede resultaten. Maar alleen kraken (manipuleren) is meestal niet voldoende om op lange termijn klachtenvrij te blijven. We besteden dan ook veel aandacht aan oefentherapie en advies. In beweging blijven is daarbij het motto. De manueel therapeut helpt je om inzicht te krijgen hoe je je herstel zelf positief kunt beïnvloeden. Om de herwonnen beweeglijkheid te behouden en nieuwe klachten zoveel mogelijk te voorkomen.

Voor meer informatie kunt u ook een kijkje nemen op www.nvmt.nl. Wilt u een afspraak maken of heeft u nog vragen dan kunt bellen naar 0492 - 38 12 88, ons een mail sturen of het contactformulier invullen.

Kortom: Manueel therapie is meer dan kraken alleen!

bottom of page