Fysio&Zo Aarle-Rixtel

Specialist in bewegen

Manueel Therapie

Manueel therapie wordt voornamelijk toegepast bij klachten aan de wervelkolom. Ook kan een manueel therapeut u helpen als u klachten heeft in de gewrichten van uw armen en benen. Lorraine werkt alleen nog maar als sport- en (kinder-)manueel therapeut, dus houd hierbij rekening met uw verzekering.

De manueel therapeut probeert met specifieke mobilisatietechnieken de beweeglijkheid van de gewrichten te verbeteren. Onze collega Lorraine heeft jarenlange ervaring als manueel therapeut. Daarnaast werkt zij ook als kinder-manueeltherapeut.

De bekendste techniek, het ‘kraken’, geeft vaak direct goede resultaten. Maar alleen kraken (manipuleren) is meestal niet voldoende om op lange termijn klachtenvrij te blijven. We besteden dan ook veel aandacht aan oefentherapie en advies. In beweging blijven is daarbij het motto. De manueel therapeut helpt je om inzicht te krijgen hoe je je herstel zelf positief kunt beïnvloeden. Om de herwonnen beweeglijkheid te behouden en nieuwe klachten zoveel mogelijk te voorkomen.

Neem contact op

Hartelijk dank dat u contact heeft opgenomen met de praktijk. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.

Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen een plekje voor u te hebben! 

Voor meer informatie kunt u ook een kijkje nemen www.nvmt.nl  of voor vragen kunt u contact op nemen met de praktijk via de mail, het formulier boven in de pagina of bel naar 0492-381288.

Kortom: Manueel therapie is meer dan kraken alleen!