Fysio&Zo Aarle-Rixtel

Specialist in bewegen

Manueel Therapie

Vanwege het Coronavirus is het nu ook mogelijk om adviezen en oefeningen te krijgen via een online afspraak. Wilt u hierover meer informatie? Dan kunt u het formulier rechts invullen

Team Fysio&Zo

Manueel therapie wordt voornamelijk toegepast bij klachten aan de wervelkolom. Desondanks kan een manueel therapeut ook helpen als uw klachten heeft met de klachten in de gewrichten van uw armen en benen. De manueel therapeut probeert met specifieke mobilisatietechnieken de beweeglijkheid van de gewrichten te verbeteren. Onze collega Lorraine heeft jarenlange ervaring als manueel therapeut. Daarnaast werkt zij ook als kinder-manueeltherapeut. 

De bekendste techniek, het ‘kraken’, geeft vaak direct goede resultaten. Maar alleen kraken (manipuleren) is meestal niet voldoende om op lange termijn klachtenvrij te blijven. We besteden dan ook veel aandacht aan oefentherapie en advies. In beweging blijven is daarbij het motto. De manueel therapeut helpt je om inzicht te krijgen hoe je je herstel zelf positief kunt beïnvloeden. Om de herwonnen beweeglijkheid te behouden en nieuwe klachten zoveel mogelijk te voorkomen.

Kortom: Manueel therapie is meer dan kraken alleen!

Voor meer informatie kunt u ook een kijkje nemen www.nvmt.nl   of voor vragen kunt u contact op nemen met de praktijk via het formulier rechts of via het telefoonnummer onder op de website.

Neem contact op

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.

Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen een plekje voor u te hebben!