top of page

Chiropractie IQ Wellness

IQwellness logo.jpg

Bij onze praktijk Aarle-Rixtel kunt u terecht voor de beste chiropractische zorg en is er na een behandeling altijd gelegenheid om plaats te nemen in de massagestoel. De praktijk bevindt zich in bedrijfsverzamelgebouw voor zorgaanbieders aan de rand van het centrum.

Wat is chiropractie

Chiropractie is een hedendaagse en veel gebruikte gezondheidsmethode. Patiënten beamen dat chiropractische ‘wervelkolom manipulatie’ verlichting biedt. Wanneer je wervelkolom niet in de juiste positie staat, wordt de communicatie tussen de zenuwen en de hersenen gehinderd. Dit kan als gevolg hebben dat je klachten krijgt of pijn ervaart, zoals rugpijn of nekklachten, maar ook indirecte klachten als hoofdpijn, slapeloosheid, slechtziendheid, oorontsteking en allergieën, kunnen duiden op een slecht functionerend zenuwstelsel. Klachten waarvoor men door een chiropractor behandeld wordt hebben een oorsprong in de wervelkolom, het zenuwstelsel of de spieren en gewrichten. Een chiropractor hanteert verschillende bewezen succesvolle methoden om deze klachten te doen verminderen of ze zelfs volledig weg te nemen.

20201029_114121-823x400.jpg

Voor wie?

Chiropractie omvat de diagnose, behandeling en preventie van aandoeningen van het bewegingsapparaat; het geheel van botten, gewrichten, spieren etc. die ervoor zorgen dat jij je kunt bewegen (je motoriek). Chiropractie kan dus voor iedereen, op alle leeftijden, uitkomst bieden.

Vragen of een afspraak maken?

Bel ons: 0492 477 911
Email: info@iqwellness.nl

bottom of page