top of page

Het ontstaan van onze praktijk

Fysio&Zo bestaat sinds juli 2011. De praktijk is ontstaan uit Praktijk voor fysio- en manueel therapie Groenendaal-de Waard. Lorraine heeft hier een aantal jaar met veel plezier gewerkt. Na het pensioen van Ineke en Peter heeft Lorraine de patiënten van deze praktijk overgenomen. De eerste praktijk is toen gevestigd op de Kouwenberg in Aarle-Rixtel.

Sinds 2021 is de praktijk gevestigd op de Molenstraat. Aanvankelijk is de praktijk begonnen als fysiotherapiepraktijk, maar door een samenwerking aan te gaan met andere disciplines al snel uitgegroeid tot een klein gezondheidscentrum. Fysio&Zo staat dan ook voor een samenwerking tussen fysiotherapie en andere disciplines, zowel binnenshuis als in samenwerkingsverband in de regio. Door korte lijnen is er een goede en snelle samenwerking op deze manier mogelijk.

Onze missie en visie

Bij Fysio&Zo willen wij onze patiënten snel kunnen helpen. Hierdoor is er weinig wachttijd en hoeft u niet lang met uw klachten te blijven lopen. Wij maken een uniek behandelplan voor u dat past bij u en uw klacht. Kleinschaligheid en Persoonlijke aandacht hebben wij hoog in het vaandel staan.

De laatste jaren zijn wij ons steeds meer gaan richten op het proces dat rondom klachten ligt. Zo zijn wij ons steeds meer gaan toeleggen op beweegprogramma's, lezingen, workshops, coachingprogramma's en worden we gevraagd voor een second opinion door collegapraktijken. 

Heeft u hier vragen over?

Dan kunt u mailen of bellen naar 0492-38 12 88.

bottom of page