top of page

Groepsgym volgens de methode Oefentherapie Cesar

Elke maandagochtend van 9.00 tot 9.45 uur wordt er door onze oefentherapeut Dorothée groepsgym volgens de methode Oefentherapie Cesar gegeven in onze strandzaal. Dorothée werkt als oefentherapeut nauw samen met onze fysio's en helpt mensen fit en in beweging te blijven. We hebben kleine groepjes en nemen de tijd voor persoonlijke vragen.

 

Als je ouder wordt, wordt je vanzelf wat stijver en minder flexibel. Het is van belang om wel in beweging te blijven. In de groep van Dorothée staan onder andere kracht, conditie, lenigheid, uithoudingsvermogen en balanstraining wekelijks op de planning. Deze beweeggroep is laag intensief en ook geschikt voor mensen die wat minder vitaal zijn. Het is echt gericht op bewegen op eigen niveau. Er wordt getraind met het eigen lichaamsgewicht en klein lesmateriaal.

 

Er komen houdingen aan bod die u dagelijks maakt zoals bv. staan, bukken, lopen. Ook is er aandacht voor balans, voor goed gebruik van rug, nek, armen en benen en worden de spieren getraind. Ook ontspanning en adem zijn belangrijk tijdens het oefenen. De oefeningen zijn staand (er zijn mogelijkheden om wat te kunnen steunen), soms zittend en we eindigen met liggende oefeningen.

 

Kosten € 9,- per les, per maand voldoen.

 

Zin om ook een keertje mee te doen? Meldt u dan aan met onderstaand contactformulier. De eerste les is altijd gratis.

bgImage

Met het formulier kun je jezelf aanmelden voor de proefles. Je kunt ook je gegevens achterlaten, voor wanneer je meer informatie wilt hebben over de inhoud en aanbod van de gym in de praktijk.

CONTACTFORMULIER

Bedankt voor uw bericht.

bottom of page