Fysio&Zo Aarle-Rixtel

Specialist in bewegen

Eerste afspraak

Voor het maken van een (eerste) afspraak kunt u contact met ons opnemen. Dit kan via ons telefoonnummer 0492-381288, via de mail óf via het contactformulier dat u rechts op de website vindt.

Op maandag, woensdag en vrijdag zorgen wij ervoor dat er iemand is die u te woord kan staan. Buiten deze tijden om kunt u onze voicemail inspreken, mailen of het contactformulier op de website invullen. 

We probren op werkdagen de voicemail dezelfde dag nog te verwerken, en wij streven ernaar om binnen twee werkdagen een plekje voor u gereserveerd te hebben.

Het kan zijn dat er telefonisch een inventarisatie gemaakt wordt van uw klachten en uw hulpvraag. Als u dit liever niet heeft, en uw klachten alleen met de eigen therapeut wilt bespreken dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

Sinds januari 2020 is het gebruikelijk om bij een eerste contact na een intake en een onderzoek meteen een behandeling toe te voegen. Op uw verzekeringsoverzicht ziet u dan dat er een 'screening, intake en onderzoek' en 'behandeling' op dezelfde dag heeft plaats gevonden. Deze dubbele afspraak is om u betere zorg te leveren, administratie te vervolledigen en het opzetten van een oefenprogramma.

Wij werken op deze manier om u beter van dienst te kunnen zijn en direct met uw behandeling kunnen starten.

Graag willen wij u vragen om bij de eerste afspraak een geldige legitimatie en een handdoek mee te nemen.

Neem contact op

Bedankt dat u contact hebt opgenomen met onze praktijk. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.

Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen een plekje voor u te hebben