Fysio&Zo Aarle-Rixtel

Specialist in bewegen

Sportanalyse 

Vanwege het Coronavirus is het nu ook mogelijk om adviezen en oefeningen te krijgen via een online afspraak. Wilt u hierover meer informatie? Dan kunt u het formulier rechts invullen.


Team Fysio&Zo

De sportfysiotherapeut zal altijd beginnen met uitvragen waar de klachten zich in uiten, wanneer, en in welke mate. Hierdoor en door het doen van specifieke testen kan bepaald worden wat voor u persoonlijk de beste manier is om uw sport weer te kunnen hervatten.
De aard en het doel van de sportanalyse is belangrijk om vast te stellen. Dit heeft binnen de sport veel invloed op het persoonlijke trainingsschema van de patiĆ«nt in kwestie. Zo zal een marathonrenner anders moeten bewegen dan een sprinter. 
Voor de meeste sporters is een sportanalyse door een expert een goed moment om inzicht te krijgen in het voorkomen van klachten en het verbeteren van sportprestaties. Een sportanalyse is een mooie basis binnen het blessurepreventie- en behandelplan van de sportfysiotherapeut. Onze sportfysiotherapeuten Lorraine en Sophie kunnen u helpen met alle aspecten van sportiviteit

Klik hier om deze tekst te bewerken. Kies een beoordeling van een klant of een uitspraak van de media die potentiƫle kopers vertrouwen geeft in jouw merk, jouw producten of jouw klantenservice.

Anoniem - via Qualiview

Een groot aantal sporten zijn bij ons op de hoofdlocatie te filmen en te analyseren. Zo kunnen wij een video-analyse maken van uw hardlooptechniek op de loopband. Wij kunnen werken vanuit onze hoofdlocatie in Aarle-Rixtel, maar op verzoek kunnen we ook bij uw sportverening komen om te filmen om ook meteen adviezen te geven. 

Onze collega Sophie  bijvoorbeeld is regelmatig bij diverse ruitersportverenigingen en maneges in de regio te vinden en Lorraine bij hardloopevenementen en HAC Helmond.


Voor meer informatie hierover kunt u mailen naar [email protected] 


Neem contact op

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.

Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen een plekje voor u te hebben!