top of page

Zwangerschapsyoga Rondom Mama

Hoi, ik ben Olga Landheer en ik bied sinds 2019 Zwangerschapsyogacursussen aan bij Fysio & Zo. 

Mijn bedrijf heet Rondom Mama en naast dat ik zwangerschapsyoga geef ben ik ook docent Oosterse babymassage.

 

De zwangerschapsyoga cursus is een complete, luchtige en praktische cursus die jou helpt goed voorbereid en met vertrouwen die bevalling in te gaan. Graag wil ik jou (en eventueel je partner) begeleiden in deze bijzondere periode. Dit kan in groepsverband maar ook privé aan huis.

Waarom het zo goed werkt?

Tijdens je zwangerschap wordt er veel van je gevergd: de baby groeit in je buik, maar ook groei je toe naar het moederschap. Zwangerschapsyoga laat je deze veranderingen bewuster ervaren en begrijpen. Dit geeft verbondenheid met je kindje en brengt meer rust voor jezelf.

 

Door bewustwording en ontspanning van je lichaam zie je met meer vertrouwen de bevalling tegemoet. Bewust ontspannen helpt je omgaan met de heftigheid van de weeën. Meerdere zorgverzekeraars bieden daarom ook vergoeding voor de cursus

 

De basis van waaruit de lessen gegeven worden is Do-In yoga. Do-In yoga is een toepasselijk en simpel systeem dat je kan helpen energiek en gezond te blijven tijdens je zwangerschap, je kan voorbereiden op de bevalling en je herstel in de periode erna.

 

Een belangrijke leidraad door de lessen heen is het loslaten van de prestatie, vertrouwen in jezelf, je lichaam, je zwangerschap en je bevalling.

Voor meer informatie of om je aan te melden kun je mijn website raadplegen: www.rondommama.nl

 

Heb je een vraag, stel hem gerust. 

Dit kan via onderstaand mobiele nummer of mailadres:

 

Mob: +31 (0) 638 31 10 55

Email: info@rondommama.nl

bottom of page