top of page

Komende evenementen

Maandag 17-10-2022 tot en met zaterdag 22-10-2022.

Vitaliteitsweek 

In onze vitaliteitsweek gaan onze medewerkers en onze samenwerkingspartners iets vertellen over de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van vitaliteit. Iedereen vertelt iets over zijn eigen expertise in deze week. Op https://www.fysioenzoaarlerixtel.nl/vitaliteitsweek is meer informatie te vinden.

Houdt ook onze Facebook in de gaten voor de ontwikkelingen!

Woensdag 20-04-22

12:00 tot 13:00

Inschrijven kan!

Corona Klets Club

Elke 6-8 weken organiseren wij een corona klets club. Je kunt je aanmelden door ons te mailen, te bellen of door het contactformulier in te vullen!

Er is (nog) geen nieuwe datum voor de masterclass ademhaling gepland. Waarschijnlijk zal deze worden georganiseerd in mei of juni. Wil je op de hoogte worden gehouden? Laat dan je gegevens bij ons achter.

Masterclass Ademhaling

In deze masterclass wordt ingegaan op de anatomie en fysiologie van het ademhalingsapparaat, de betrokken spieren, meest voorkomende klachten en praktische oefeningen om het ademhalen te optimaliseren. 


Deze training is geschikt voor (para-)medici en sportprofessionals die zich willen verdiepen in de kunst van het ademhalen om mensen nog beter te kunnen helpen met hun herstel. 

bottom of page