top of page

Komende evenementen

Folder STR maart 2024_edited_edited_edited.jpg

Nieuwe Cursus Start to Run 9 Maart 2024

Wil jij ontdekken of hardlopen iets voor jou is? Of wil je het hardlopen weer oppakken? Meld je dan aan voor 𝐒𝐭𝐚𝐫𝐭 𝐓𝐨 𝐑𝐮𝐧!

Op 𝐳𝐚𝐭𝐞𝐫𝐝𝐚𝐠 9 maart starten we bij HAC Helmondse Atletiek Club weer met een nieuwe groep. Onder leiding van ervaren looptrainers en een sportfysiotherapeut van Gezondheidscentrum Fysio&Zo Aarle-Rixtel train je in 7 weken naar een afstand van 3km!

Lees meer: https://www.hac-helmond.nl/starttorun

Of meld je meteen aan: https://www.hardlopen.nl/zoek-en-boek/24698-start-to-run/

TV presentatie.png

Nieuwe stagiaire fysiotherapie

Vanaf vandaag hebben we een nieuwe stagiaire fysiotherapie. Hieronder stelt hij zich voor.

Hallo, ik ben Jurre Westra, een enthousiaste 20-jarige student fysiotherapie aan de Fontys Hogeschool. Als derdejaarsstudent ben ik zeer geïnteresseerd in sportgerelateerde klachten en vind ik het motiverend om in de oefenzaal te werken aan herstel en verbetering van de mobiliteit en kracht van mijn cliënten.

Naast mijn studie heb ik mijn interesse in sport verder ontwikkeld door de minor sportmedisch trainer te volgen, die ik met succes heb afgerond.

Zelf ben ik ook sportief, naast voetballen vind ik het ook leuk om te padellen, golfen en snowboarden.

Ik kijk ernaar uit om mijn kennis en vaardigheden toe te passen en verder te ontwikkelen tijdens mijn stageperiode hier, en ik ben vastbesloten om een waardevolle bijdrage te leveren aan het team.

Er is (nog) geen nieuwe datum voor de masterclass ademhaling gepland. Waarschijnlijk zal deze worden georganiseerd in mei of juni. Wil je op de hoogte worden gehouden? Laat dan je gegevens bij ons achter.

Masterclass Ademhaling

In deze masterclass wordt ingegaan op de anatomie en fysiologie van het ademhalingsapparaat, de betrokken spieren, meest voorkomende klachten en praktische oefeningen om het ademhalen te optimaliseren. 

 

Deze training is geschikt voor (para-)medici en sportprofessionals die zich willen verdiepen in de kunst van het ademhalen om mensen nog beter te kunnen helpen met hun herstel. 

bottom of page