top of page

VitaNons

Manon is geregistreerd sportmasseur en aangesloten bij het Nederlands Genootschap van Sportmassage. Ook is zij geschoold om ontspannings- en haptische massages te geven. Onderaan de pagina kunt u uw gegevens achterlaten, Manon neemt dan contact met u op. 

De weken waarin je minder of anders hebt kunnen sporten, veel thuis heb moeten werken, minder aanraking hebt gehad, stress hebt ervaren: dat voel je wel in je lijf! Is de spanning ook voelbaar voor jou? Maak dan een afspraak een ontspannende massage of haptische massage.

Haptische Massage

De haptische massage is een vorm van masseren waarin ik gespecialiseerd ben. Een haptische massage is een massage die uitgaat ‘van aanraken met gevoel’. Mijn handen op het lijf van de cliënt creëren een reactie, zowel bij de cliënt als bij mij. Vanuit die reactie gaan mijn handen masseren; soms langzamer, dan weer sneller, soms intensiever en dan weer zacht. De massage-techniek is ondersteunend aan de aanraking, het is mijn gevoel wat me ingeeft wat voor de cliënt op dat moment nodig is. Een haptische massage geeft je gevoel in je lijf terug. Want een ‘goede’ aanraking geeft je het gevoel dat je er mag zijn, een gevoel van bevestiging. En dat is ontzettend wenselijk in deze tijd.

VitaNons is mijn praktijk waarin ik massages aanbied gericht op vitaliteit en ontspanning. In ons drukke en hectisch bestaan zijn momenten van rust meer en meer waardevol.

bottom of page