Fysio&Zo Aarle-Rixtel

Specialist in bewegen

SPORT EN ONTSPANNINGSMASSAGE


Vanaf oktober 2019 werken wij samen met SHAVO massage.

Simone is gespecialiseerd in zowel sport- als ontspanningsmassages.


Sporten is in Nederland zeer populair. Steeds vaker gaan we grotere sportieve uitdagingen aan. Welke uitdaging je ook aangaat, je wilt zo fit mogelijk aan de start verschijnen. De sportmasseur helpt je daarbij! De sportmasseur is dé expert voor een vakkundige sportmassage voorafgaand en/of na afloop van een sportprestatie. Een sportmassage is een goed middel om spieren te stimuleren voor een prestatie en sneller te laten herstellen na een inspanning en als hulp ter voorbereiding op een volgende prestatie, zoals het lopen van een marathon.


Wat doet een sportmasseur?

Masseren

Een sportmassage kan zowel voor als na het sporten worden ingezet. Voor het sporten zorgt een massage voor een goede doorbloeding van de spieren en bereidt deze voor op de prestatie die komen gaat. Een sportmassage na het sporten zorgt ervoor dat vocht en afvalstoffen uit de spieren afgevoerd worden en maakt de spieren weer soepel. Een massage zorgt voor minder spierpijn, geeft verlichting en bespoedigt het herstel zodat je zonder spierpijn of vermoeidheid je kunt voorbereiden op een volgende prestatie.

Ook als je geen sporter bent kan de sportmasseur je van dienst zijn bij een stijve nek, schouder, pijnlijke rug of gewoon als ontspanning.


Informeren en adviseren

Op basis van de persoonlijke situatie van de sporter stelt een sportmasseur een stappenplan op zodat de massage het beste aansluit op je sportieve activiteiten. Onze sportmasseur werkt samen met de (sport)therapeut bij klachten.


Wat is ontspanningsmassage?

Een ontspanningsmassage is een zachte en vriendelijke manier om je lichaam te ontspannen. Deze massage geeft je echter meer. Het verzacht (chronische) pijn, maakt spieren soepel, verlicht stress en spanning én zuivert je lichaam. Ontspanningsmassage versterkt je immuunsysteem, maakt je soepeler en vermindert je stress.

Via zachte druk, strijkbewegingen, speciale grepen en niet te vergeten volledige aandacht brengt onze masseur jou en je lichaam in een ontspannen staat. Je spieren en het onderhuidse bindweefsel worden losser. De bewegingen stimuleren je bloedcirculatie en verbeteren het herstel van je spieren en weefsel. Je geest komt helemaal tot rust.


Interesse? Het maken van een afspraak met SImone kan via What's app op 06-46015063