Fysio&Zo Aarle-Rixtel

Specialist in bewegen

Ruitersport Groepstraining

Vanwege de uitbraak van het coronavirus hebben we als praktijk besloten om de groepstrainingen (binnen) even uit te stellen.

Team Fysio & Zo

Interesse in fysiotherapie voor ruiters in groepsverband?
Binnenkort start er weer een nieuwe groepstraining. Onze fysiotherapeut Sophie geeft weer ruiterfit trainingen om uzelf te verbeteren in het paardrijden. 

Ervaart u stijfheid of pijn tijdens het paardrijden? Luistert uw paard niet goed naar uw hulpen? Is uw paard niet voorwaarts of juist te snel? Wilt u uw onafhankelijke zit verbeteren? Of uw houding op het paard verbeteren?

Dan is deze Ruitersport Groepstraining voor u! Heeft u interesse? Dan kunt u zich opgeven via het formulier op de website, via de mail of telefonisch  op 0492-381288
Trainingsmogelijkheden
Heeft u een groep van 5 of meer personen? Dan kunt u in overleg zélf een tijd reserveren die voor u goed uitkomt!
 Dag
 Woensdag
 Tijd
 19.00 - 20.00
 Aantal deelnemers
 6 - 8 personen
 Kosten
  € 95,- voor 8 groepstrainingen

Neem contact op

Bedankt dat u contact hebt opgenomen met de praktijk. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.

Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen een plekje voor u te hebben! Voor de groepstrainingen kunt u zich inschrijven, zodra er plaats is wordt u gebeld of gemaild.

Intake?

Indien gewenst kun je vooraf een intake plannen om te kijken of een individueel of een groepstraject het beste bij je past. In die intake wordt uitgebreid gekeken naar hoe het nu in het rijden gaat en waar eventuele verbeterpunten liggen. Onderdeel hiervan is ook een filmopname, die je naar ons kunt sturen.  Dit is niet verplicht, maar volledig optioneel. De intake valt onder fysiotherapie, dus kan ook vanuit je aanvullende pakket worden gehaald.

Uw therapeut

Sophie Delemarre is naast fysiotherapeute zelf ook een enthousiast ruiter. Haar presentatie op het Internationale Sportcongres te Essen over core-stability bij ruiters is door de paardensportwereld goed ontvangen. Mede hierdoor publiceert ze in Science & Equine, een gerenommeerd ruitersport tijdschrift en ROS magazine.

U kunt met het contactformulier op deze pagina vrijblijvend contact opnemen. Ook kunt u ons mailen, of bellen op telefoonnummer 0492-381288. Op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend van 08.30-12.30 is onze office manager aanwezig. Kunt u ons niet direct bereiken, dan kunt u altijd de voicemail inspreken en bellen wij u zo snel mogelijk terug.