Fysio&Zo Aarle-Rixtel

Specialist in bewegen

Ruitersport Groepstraining

Vanwege de uitbraak van het coronavirus hebben we als praktijk besloten om de groepstrainingen even uit te stellen.

Individuele trajecten kunnen ook online!

Team Fysio & Zo

Interesse in ruiterfysiotherapie in groepsverband?
Binnenkort start er weer een nieuwe groepstraining. Heeft u interesse? Dan kunt u zich opgeven via het formulier op de website, via de mail of telefonisch  op 0492-381288

Tijdens deze trainingen wordt niet alleen ingegaan op balans tijdens het rijden, maar ook op de voorwaarden voor het behouden van balans, conditie, focus en houding.

Trainingsmogelijkheden
 
 Dag
 Woensdag
 Tijd
 19.00 - 20.00
 Aantal deelnemers
 6 - 8 personen
 Kosten
  € 95,- voor 8 groepstrainingen

Neem contact op

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.

Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen een plekje voor u te hebben! Voor de groepstrainingen kunt u zich inschrijven, zodra er plaats is wordt u gebeld of gemaild.

Even voorstellen

Sophie Delemarre is naast fysiotherapeute zelf ook een enthousiast ruiter. Haar presentatie op het Internationale Sportcongres te Essen over core-stability bij ruiters is door de paardensportwereld goed ontvangen. Mede hierdoor publiceert ze in Science & Equine, een gerenommeerd ruitersport tijdschrift en ROS magazine.

Intake?

Indien gewenst kun je vooraf een intake plannen om te kijken of een individueel of een groepstraject het beste bij je past. In die intake wordt uitgebreid gekeken naar hoe het nu in het rijden gaat en waar eventuele verbeterpunten liggen. Onderdeel hiervan is ook een filmopname, die je naar ons kunt sturen.  Dit is niet verplicht, maar volledig optioneel. De intake valt onder fysiotherapie, dus kan ook vanuit je aanvullende pakket worden gehaald.

Intresse? Je kunt via het formulier op deze pagina vrijblijvend contact opnemen.