Ruitersport Groepstraining

Omdat de groepstraining voor ruiters intensief is, en er ook oefeningen binnen 1,5 meter van elkaar met elkaar gegeven worden, vinden wij niet dat onze oefenzaal over afdoende ruimte en ventilatie beschikt om volledige veiligheid te garanderen.

Hierdoor hebben wij als praktijk besloten om de groepstraining voorlopig alleen op aanvraag op locatie te geven.

Interesse in fysiotherapie voor ruiters in groepsverband?

Ervaart u stijfheid of pijn tijdens het paardrijden? Luistert uw paard niet goed naar uw hulpen? Is uw paard niet voorwaarts of juist te snel? Wilt u uw onafhankelijke zit verbeteren? Of uw houding op het paard verbeteren?  

Met enige regelmaat hebben wij groepstrainingen ruitersport. Wij vragen per persoon voor 8 groepstrainingen € 95,-. Dit geven wij in onze praktijk, maar als u zelf een locatie heeft dan is het ook mogelijk om te boeken met een groep en hierbij de kosten te delen.

Intake?

Indien gewenst kun je vooraf een intake plannen om te kijken of een individueel of een groepstraject het beste bij je past. In die intake wordt uitgebreid gekeken naar hoe het nu in het rijden gaat en waar eventuele verbeterpunten liggen. Onderdeel hiervan is ook een filmopname, die je naar ons kunt sturen. Dit is niet verplicht, maar volledig optioneel. De intake valt onder fysiotherapie, dus kan ook vanuit je aanvullende pakket worden gehaald.

Uw therapeut

Sophie Delemarre is naast fysiotherapeute zelf ook een enthousiast ruiter. Haar presentatie op het Internationale Sportcongres te Essen over core-stability bij ruiters is door de paardensportwereld goed ontvangen. Mede hierdoor publiceert ze in Science & Equine, een gerenommeerd ruitersport tijdschrift en ROS magazine.

Contact opnemen met onze Ruitersportfysiotherapeut

U kunt met het contactformulier op deze pagina vrijblijvend contact opnemen. Ook kunt u ons mailen, of bellen op telefoonnummer 0492-381288. Op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend van 08.30-12.30 is er altijd iemand aan de balie aanwezig. Kunt u ons niet direct bereiken, dan kunt u altijd de voicemail inspreken en bellen wij u zo snel mogelijk terug.

Ik wil graag meer informatie over:
This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt dat u contact hebt opgenomen met de praktijk. Onze longfysiotherapeute neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.
0