Op het moment is de website in onderhoud. 
Het kan zijn dat u een foutmelding krijgt. 
Indien dit zich herhaalt vinden we het fijn als 
u dit meldt, dan kunnen we het oplossen!

Fysio&Zo Aarle-Rixtel

Specialist in bewegen

Analyse Ruitersport

Uw instructeur blijft hetzelfde zeggen. Op proeven krijgt u steeds weer dezelfde opmerkingen terug. U wilt hogere punten halen voor de overgangen en het algemene beeld. U blijft hangen op hetzelfde niveau.

Herkent u zichzelf in een van deze dingen? Dan kan een Ruitersportanalyse een mooie manier zijn om inzicht te krijgen. Onze Ruiterfysiotherapeut en Ruitervitaal Coach Sophie kan een analyse maken van uw rijden, en hier gerichte adviezen voor uitschrijven. Er zal dan gevraagd worden of u filmmateriaal opstuurt, of om voor te rijden op een van de locaties waar Sophie met regelmaat te vinden is. Op basis van het filmmateriaal en een kort consult wordt een persoonlijke analyse gemaakt.

Deze analyse is een samenvatting van uw rijden. Er wordt gekeken naar de algemene houding, de oefeningen, handhouding, beenligging, juistheid van de hulpen en de zit. Naast een rapportage van het rijden worden ook adviezen gegeven. Het is mogelijk om dit volledig digitaal te doen (via mail en telefoon), maar het is ook mogelijk om bij ons in de praktijk langs te komen.

Neem contact op 

Bedankt dat u interesse heeft in de ruiteranalyse
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.