Fysio&Zo Aarle-Rixtel

Specialist in bewegen

Revalidatie na het Coronavirus

De eerste patiënten hebben zich ondertussen gemeld voor de revalidatie na COVID19 besmetting.
Sportfysiotherapeuten Sophie en Lorraine dragen hier zorg voor. Zij hebben beiden een cursus via het Chronisch Zorgnet gevolgd. Daarnaast is Sophie opgeleid tot long- en claudicatiotherapeute.
Hierdoor kunnen wij in samenwerking met andere disciplines zoals de ergotherapeut, diëtist, logopedist en psycholoog samenwerken en bij patiënten met milde tot lichte symptomen een verantwoorde revalidatie verzorgen.

Contact opnemen met onze Coronatherapeut

 
 
Fijn dat u voor onze gespecialiseerde coronatherapeut, aangesloten bij het coronanetwerk in de regio, gekozen heeft. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.
U kunt het filmpje bekijken om te zien wat de coronatherapeut voor u kan betekenen. Wilt u informatie over fysiotherapeutische revalidatie na het doormaken van besmetting met het coronavirus, adviezen over revalideren óf informatie over de vergoedingen? Dan kunt u contact met ons opnemen via de mail, ons telefoonnummer 0492-381288 of via het contactformulier op de pagina. Wij zijn elke maandag, woensdag en vrijdag op de praktijk aanwezig om u te woord te staan. Buiten deze tijden kunt u de voicemail inspreken.

Zoekt u een coronatherapeut in uw regio? Dan kunt u op de afbeelding van Chronisch ZorgNet klikken.

Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen een plekje voor u te hebben! Onze Coronatherapeut, gespecialiseerd in de fysiotherapeutische revalidatie na het coronavirus (Covid-19) is op maandag, woensdag en vrijdag in Aarle-Rixtel aanwezig.