Fysio&Zo Aarle-Rixtel

Specialist in bewegen


Heb je moeite met lezen, rekenen of concentreren en wil je dit graag oplossen?

 Praktijk Meddens biedt individuele begeleiding voor kinderen en volwassenen volgens de Davis®-methode. Met een intensieve training van minimaal 30 uur, kan deze methode de oplossing zijn voor jou waarbij ook je zelfvertrouwen zal groeien. De uren kunnen gepland worden naar jouw wens in 5 dagen tot 3 maanden.


De Davis®-methode


De Davis®-methode kan leiden tot een levenslange oplossing voor dyslexie, dyscalculie, ADD en ADHD.

Je krijgt controle over de gave van het beelddenken en de verwarring die dyslexie, dyscalculie, ADD en ADHD met zich meebrengt wordt opgelost. Als je bewust bent van jezelf en de unieke manier van denken, neemt het zelfvertrouwen toe.


Eenmaal los van de verwarring en de druk om tweedimensionaal te moeten lezen, kan je gefocust lezen en rekenen.

Hierdoor ontstaat meer rust en ben je niet meer gefrustreerd wanneer het aankomt op lezen, rekenen en focussen. 

 

De Davis®-methode is zó duidelijk omdat het is ontwikkeld vanuit het perspectief van een dyslect, Ronald Davis.


Hierdoor wordt het anders denken beter begrepen. Mijn doel is om mensen van alle leeftijden individueel te begeleiden bij het overwinnen van de uitdagingen die gepaard gaan met dyslexie, dyscalculie, ADD of ADHD, volgens de Davis®-methode. 

 

De Davis®-methode is een manier om de vervormde waarneming te corrigeren en daarmee de problemen beheersbaar te maken en te overwinnen. De methode kan een levenslange vreugde geven om met plezier en zelfvertrouwen te lezen, te rekenen en bewust te leven. Deze korte tijd geeft alle mogelijkheden om je te ontplooien en je passie te volgen.

 

Meer informatie kun je vinden op de website


www.praktijk-meddens.nl of contact opnemen met Isabelle Meddens, tel. 06 40503348.