Fysio&Zo Aarle-Rixtel

Specialist in bewegen

Fysio & Zo Aarle-Rixtel, Gemert en Boekel

Op deze pagina kunt u algemene informatie over onze praktijk vinden. Onder de kop Praktijkinformatie valt onder andere ons beleid rondom Kwaliteit, een deel over de Financiën, de Huisregels en ons Privacyregelement

Je kunt altijd even een kijkje nemen bij onze teampagina, naar onze specialisaties of de mogelijkheden voor beweegprogramma's.

Persoonlijke, patiëntgerichte zorg is voor ons het mooiste aspect binnen ons vak. Wij kijken naar de persoon achter de klachten, in plaats van alleen naar hetgeen waar een patiënt voor binnen komt.

Neem contact op

Bedankt dat u contact hebt opgenomen met onze praktijk. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.
Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen een plekje voor u te hebben! 

Dit zijn wij!

Welkom bij Fysio&Zo!

Ontwikkeling

Fysio&Zo is sinds juli 2011 gevestigd aan de Kouwenberg in Aarle-Rixtel.

Aanvankelijk is de praktijk begonnen als fysiotherapiepraktijk, maar door samenwerking aan te gaan met andere disciplines al snel uitgegroeid tot een klein gezondheidscentrum.

Door korte lijnen is er een goede en snelle samenwerking mogelijk tussen de verschillende disciplines binnen ons gezondheidscentrum.


Wij zijn maandag, woensdag en vrijdag ochtend van 08.30 tot 12.30 telefonisch bereikbaar. 


Indien wij niet op (kunnen) nemen kunt u een boodschap achterlaten op het antwoordapparaat. U kunt ons ook via de mail bereiken

Aarle-Rixtel

Fysio&Zo Aarle-Rixtel heeft 3 behandelruimtes, een comfortabele wachtruimte  met koffieruimte, een oefenzaal en een spreekkamer.

Met onze 4 fysiotherapeuten en met onze andere disciplines staan wij klaar voor u.


Gemert Vitaforum

In  gezondheidscentrum 't Gasthuis maken wij op maandagen voor bekkenfysiotherapie gebruik van de ruimte van Fysiotherapiepraktijk VitaForum, op de begane grond aan de linker zijde.


Indien wij niet op (kunnen) nemen kunt u een boodschap achterlaten op het antwoordapparaat. U kunt ons ook via de mail bereiken.

Gemert Palissade 

In  gezondheidscentrum 't Palissade maken wij op woensdagen voor bekkenfysiotherapie gebruik van de ruimte van verloskundigenpraktijk Natal, op de begane grond.


Indien wij niet op (kunnen) nemen kunt u een boodschap achterlaten op het antwoordapparaat. U kunt ons ook via de mail bereiken

Verloskundigenpraktijk Carus

In Boekel maken wij op maandagen gebruik van de ruimtes van Verloskundigenpraktijk Carus voor bekkenfysiotherapie.


Indien wij niet op (kunnen) nemen kunt u een boodschap achterlaten op het antwoordapparaat. U kunt ons ook via de mail bereiken.


Onze Missie

Bij Fysio&Zo willen wij onze patiënten snel kunnen helpen. Hierdoor is er weinig wachttijd en hoeft u niet lang met uw klachten te blijven lopen. Wij maken een uniek behandelplan voor u dat past bij u en uw klacht. Kleinschaligheid en Persoonlijke aandacht hebben wij hoog in het vaandel staan.


Fysiotherapie is sinds 2006 direct toegankelijk, dit betekent dat u zich zonder verwijzing van de huisarts kan aanmelden. Mocht het nodig zijn, dan wordt contact met uw huisarts gezocht.