Op het moment is de website in onderhoud. 
Het kan zijn dat u een foutmelding krijgt. 
Indien dit zich herhaalt vinden we het fijn als 
u dit meldt, dan kunnen we het oplossen!

Fysio&Zo Aarle-Rixtel

Specialist in bewegen

Lezingen en Workshops Ruitersport

Intresse in een lezing op uw evenement?

Onze ruitersportfysiotherapeut Sophie Delemarre geeft sinds enkele jaren lezingen en workshops op locatie.

Vanwege haar achtergrond als fysiotherapeut en als Ruitervitaal Coach heeft zij zich gespecialiseerd in het bewegingsapperaat. Sinds haar afstuderen heeft Sophie zich meer en meer verdiept in de problemen die bij ruiters voorkomen, en geeft zij hierover lezingen en workshops op locatie.

Sophie is gespecialiseerd in problemen rondom de ruiter, waar de meeste instructeurs vanuit het paard werken. Indien een ruiter niet correct te paard zit, is de belasting niet optimaal, waardoor hulpen niet goed kunnen worden overgedragen.

De lezingen en workshops die Sophie geeft zijn persoonlijk, en gericht op uw doelgroep. Voorafgaand aan de voordracht wordt de doelgroep ge├»nventariseerd, waarop Sophie de voordracht volledig aan kan passen aan uw doelgroep en de voorkeuren van uzelf.

De lezingen zijn wat meer theoretisch van aard dan de workshops. Bij een lezing wordt gekeken naar de theorie achter het bewegen van de ruiter en hoe hiermee om te gaan. Dit kan vanuit diverse invalshoeken zoals blessurepreventie als , ontwikkeling van jonge talenten en de invloed van de ruiter op blessures bij het paard.

Bij de workshops wordt er naast de theorie ook een stuk praktijk meegegeven. Indien u paarden beschikbaar heeft kan dit te paard, maar dit is geen vereiste om te kunnen ondervinden in hoeverre een juiste houding en balans invloed op het paard hebben.

Contactformulier Ruitersport

Bedankt dat u contact heeft opgenomen met Fysio&Zo. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.