Fysio&Zo Aarle-Rixtel

Specialist in bewegen

 

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Fysiotherapie en Corona

Heeft u het coronavirus doorgemaakt en heeft u nog steeds klachten hiervan? Dan kunt u het beste kijken op onze pagina over revalidatie na corona

Als u door ons wordt behandeld, dan is er vaak lichamelijk contact. Er is daarom een vergrote kans op besmetting met het coronavirus voor beiden. Vanuit het RIVM en beroepsvereniging KNGF zijn hiervoor richtlijnen opgesteld om veilig te kunnen behandelen. Valt u in een risicogroep? Dan zal uw therapeut overleggen of het verstandig is om naar de praktijk te komen. Als u in de risicogroep zit dan kan het zijn dat uw behandeling wordt uitgesteld of dat gekozen wordt voor behandeling op afstand. Dit kan door telefonische consulten of door middel van een videoconsult. De inhoud van de maatregelen die in onze praktijk genomen worden staan links in de afbeelding vermeld.

Wij hopen dat u begrip heeft voor deze maatregelen. Het is natuurlijk vervelend om pijn te hebben, of om niet goed te kunnen bewegen. We hopen echter, dat u onze mening deelt over het coronavirus en dat wij samen met de rest van Nederland samen moeten zorgen dat de curve vlakker wordt!

Neem contact op

Bedankt dat u contact hebt opgenomen met onze praktijk. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.

Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen een plekje voor u te hebben! 

Telefonisch Consult

123

Het is mogelijk om door middel van telefonisch contact uw revalidatie of behandelproces door te laten gaan, zonder dat u daar voor hoeft te videobellen. Wij hebben de mogelijkheid om dit in te plannen bij al onze therapeuten op een tijdstip dat voor u het beste past.

Videoconsult

123

Beeldbellen is het meest gebruikte alternatief op de reguliere behandelingen. Bij ons in de praktijk maken wij hiervan gebruik als patiënten niet naar de praktijk kunnen komen. 

Videoanalyse Sport

123

Het is natuurlijk mogelijk dat u nog doortraint om fysiek fit te blijven. Wij kunnen op basis van een door u opgenomen filmpje persoonlijk en gericht advies geven om uw sportprestaties nog meer te verbeteren!

Analyse (thuis-)werkhouding

123

Met al het thuiswerken kan het best zijn dat u klachten ontwikkeld. Wij kunnen u helpen bij de juiste afstemming van uw werkplek. Wij kunnen dit doen op basis van een naar ons toegestuurd beeld, of een filmpje waarin u aan het werk bent. Dit kunnen wij voor elke vorm van werk doen. 

Oefenschema

123

Het is mogelijk om een persoonlijk oefenschema door uw fysiotherapeut te laten ontwikkelen gericht op uw wensen en uw fysieke vermogens. Dit zal vaak gedaan worden in combinatie met een behandeltraject, maar is ook mogelijk als u niet onder behandeling bent. 

Huisbezoeken

123

Bij patiënten in de kwetsbare doelgroep kunnen wij (in overleg) ook aan huis behandelen. Dit zal altijd in overleg met de huisarts gebeuren, omdat het anders niet vergoed kan worden vanuit uw zorgverzekering. 

Bekkenfysiotherapie in tijden van corona

Pijn in onderrug en/of het bekken komt veel voor tijdens en na de zwangerschap. Wij adviseren de app Rost Moves Mamas
. Deze is te vinden in de appstore en in de google play store
Deze app is de eerste in een serie apps die over dit onderwerp geproduceerd wordt door Rosttherapy. De eenvoudige houdingen en bewegingen die in de apps duidelijk worden weergegeven in foto’s helpen je om bekken- en rugklachten te voorkomen of te verlichten. 
Heb je toch nog dringende vragen? Dan kun je altijd contact opnemen met onze bekkenfysiotherapeut

klik op de afbeelding voor meer informatie

Blijf fit!

Zelf in beweging blijven? Wij hebben een paar fijne websites voor u geselecteerd op diverse niveau's.

Klik op de afbeelding om naar de desbetreffende pagina te gaan. Let op, er wordt een nieuw venster geopend.


Yoga

50 +

Nederland in Beweging

Basis oefeningen
voor thuis

WOD - CrossFit