Op het moment is de website in onderhoud. 
Het kan zijn dat u een foutmelding krijgt. 
Indien dit zich herhaalt vinden we het fijn als 
u dit meldt, dan kunnen we het oplossen!

Fysio&Zo Aarle-Rixtel

Specialist in bewegen

CrossFit Gerelateerde Aandoeningen

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Onze Fysiotherapeut Sophie is gespecialiseerd in problemen die ontstaan bij oefeningen uit de CrossFit. Zij heeft een uitgebreide scholing gevolgd bij Unscared Crossfit en de FysioFabriek in Utrect, waarbij zij alle klachten die voorkomen bij CrossFitters heeft leren diagnostiseren en behandelen. Bent u op zoek naar een fysiotherapeut gespecialiseerd in CrossFit? Dan bent u bij haar op het juiste adres!

Crossfit is een vorm van Functionele Fitness waarbij verschillende sporten gecombineerd worden. Deze manier van fitness combineert onder andere gewichtheffen, atletiek en gymnastiek in een trainingsvorm. In deze trainingen wordt veel met het eigen lichaamsgewicht getraind, maar er wordt ook gebruik gemaakt van  barbells, dumbbells, kettlebells, tractorbanden, zandzakken, touwen en pull-up-bars.

Neem contact op met Sophie

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.

Het doel van CrossFit is om functionele lichaamsbewegingen zo snel en krachtig mogelijk uit te voeren. Duwen, (op)trekken, stoten, werpen, tillen, springen, klimmen en rennen zijn belangrijke onderdelen van deze sport.   Het doel van CrossFit is om ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid zo snel mogelijk fit en gezond te worden.

Omdat bij CrossFit zo veel mogelijk uit je lijf wordt geprobeerd te halen is de kans op blessures behoorlijk groot. Dit kun je voorkomen door rustig op te bouwen, technieklessen in te bouwen en eventueel wat oefeningen aan te passen. CrossFit is wijdverspreid en wij werken zien dan ook patienten uit alle CrossFit boxen in de buurt van Laarbeek (Aarle-Rixtel/Beek en Donk) maar ook in gemeente Gemert-Bakel, Boekel en Helmond.