Fysio&Zo Aarle-Rixtel

Specialist in bewegen

Longfysiotherapie - COPD&Astma

COPD is een chronische ziekte waar patienten veel klachten van krijgen. Om klachten bij COPD te verminderen kan de fysiotherapeut u helpen.  

Onze fysiotherapeut Sophie is gespecialiseerd in klachten op het gebied van ademhaling en longproblematiek. Ook als u Corona gehad heeft, kan zij u helpen in het revalidatieproces.

Sophie is aangesloten bij het Chronisch Zorgnet. U hoeft niet de diagnose COPD of Astma te hebben om bij haar onder behandeling te komen. Fysiotherapie kan u ook helpen om eventuele aanvallen van hyperventilatie onder controle te krijgen. 

Sophie ziet ook veel ruiters die moeite hebben met doorademen tijdens het paardrijden. Veel ruiters hebben moeite met blijven ademen tijdens hun wedstrijden of training, en zij kan u helpen om dit beter onder controle te krijgen. Ook als u last heeft van wedstrijdspanningen of zenuwen tijdens het paardrijden kan zij u helpen. Ademhalingsoefeningen kunnen dan een onderdeel van de therapie zijn.

Neem contact op met onze longfysiotherapeute

Bedankt dat u contact hebt opgenomen met de praktijk. Onze longfysiotherapeute neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.